Divisima

luni, 3 februarie 2014

Tunsori / coafuri potrivite pentru varsta de 20 - 30 ani. Sfaturi tunsori.

Cum fiecare varsta are caracteristicile ei, am putea spune ca exista coafuri mai potrivite sau mai putin recomandate unei anumite decade. De exemplu, tinerele de 20 de ani sunt mai copilaroase si mai rebele, in vreme ce varsta de 30 de ani vine cu mai multa incredere si mai mult mister.
Fiecare varsta are specificul ei, la fel si coafurile aferente, conform site-ului Allure.com, asa ca citeste in continuare care sunt recomandarile stilistilor pentru femeile de 20 si 30 de ani.

Coafuri potrivite pentru 20 de ani

Tunsoarea Pixie



Tunsoarea Pixie era foarte populara in anii '60, datorita modelului Twiggy si actritei Mia Farrow. Astazi, stilul Pixie, deci tunsoarea ceva mai scurta si mai rebela, usor masculinizata, este potrivita tinerelor de 20 de ani. Personalitatea evidentiata, aspectul tanar si versatil, posibilitatea de a schimba stilul coafurii in functie de ocazie - sunt doar cateva dintre avantajele unei asemenea abordari.

Stilistii recomanda sa pastram parul mai lung in varful capului, iar in parti sa aranjam atent varfurile. Modeleaza buclele cu o ceara sau ser de par, acopera-ti fruntea lata cu un breton sau opteaza pentru "gherute", daca vrei sa ai un aer sic.

Coafura Lob sau Bobul Lung



Coafura gen bob lung este potrivita absolut oricarei fizionomii sau oricarui tip de par. Iti ofera lejeritatea de a opta fie pentru a-l purta lasat, intr-un look lejer, fie pentru a-l strange intr-o coada. Stilistii recomanda sa il filezi un pic spre varfuri. Astfel, va parea o coafura simpla, dar eleganta si atent conceputa. Poti "imblanzi" varfurile rebele cu diverse seruri.

Tunsoare medie cu breton intr-o parte



Suvitele stratificate dau volum parului, stilistii realizand acest artificiu prin lasarea stratului de la suprafata ceva mai lung si facandu-l mai scurt pe cel de dedesubt. Acesta este secretul pentru un par cu volum, stil ce poate fi abordat de femeile cu un par fin, greu de aranjat. Putina spuma, aplicata pe parul umed, va fi de folos.

Par lung si stratificat



Parul frumos si stralucitor este cel sanatos, asa ca hair stilistii iti recomanda sa iti tunzi parul o data la doua luni. Indiferent de textura parului tau, straturile vor face ca luminozitatea sa cada pe varfuri, mai ales daca ai parul ondulat. Daca ai parul moale, suvitele stratificate pot incepe de la maxilar.

Lung, liber si fericit



Iata o coafura pe care o pot aborda doar cele cu un par sanatos si destul de bogat. Nu are trepte, cade mai jos de umeri si va camufla obrajii mari si trasaturile ceva mai rotunde. Opteaza pentru cateva suvite-franjuri in fata, pentru a-ti alungi optic chipul. Femeile cu parul gros, ondulat sau foarte fin ar trebui sa evite acest stil de coafura.

Coafuri potrivite pentru 30 de ani

Tunsoare pixie, ceva mai stilata



Parul scurt se potriveste oricand unei femei increzatoare, iar cele ajunse la varsta de 30 de ani nu au lipsuri la acest capitol. Stilul pixie va fi de asta data ceva mai stilat. Hair stilistul tau va putea adapta tunsoarea in functie de preferinte si caracteristici. Foloseste un spray pentru volum pentru a crea impresia de look natural, fara efort. Tunsoarea nu este recomandata femeilor cu parul ondulat, care necesita o multime de produse de hair styling.

Bob gradat



Un bob ceva mai sofisticat, aceasta tunsoare e mai scurta in spate si putin mai lunga si ondulata in fata, pentru mai mult volum si pentru a se evidentia trasaturile chipului. E o coafura extrem de versatila si frumoasa, potrivita oricarui tip de fata sau oricarei texturi a parului. Pentru un plus de eleganta, usuca putin parul cu difuzorul, dupa care intoarce-l foarte putin in parti.

Blunt bob



Blunt Bob mizeaza pe o taietura ce pare nestudiata, "ca din toport". Oricat de ciudat suna, o tunsoare ce cade chiar langa clavicula poate fi elementul principal al unei coafuri versatile, potrivite fetei rotunde sau in forma de inima. Daca ai fata ovala sau patrata, stratifica-ti parul din tunsoare pentru a-ti accentua pometii.

Par in trepte, rebel coafat



Tunsoarea medie, cu un look rebel, dar studiat poate fi varianta potrivita tie. Datorita lungimii, oricine poate purta aceasta tunsoare care complimenteaza chipul in forma de inima, forma fetei patrata sau parul gros sau fin. Suvitele ar trebuui sa porneasca de la barbie.

Coafura cu suvite mai lungi si breton



Daca preferi parul lung, poti opta pentru varianta aceasta, dar nu uita de breton, esential in acest caz. Bretonul iti evidentiaza foarte bine trasaturile. Daca ai fata rotunda alege intre stilul drept sau intr-o parte. La final, pentru efect maxim, intoarce-ti foarte putin bretonul, cu o perie rotunda, si aplica un ser pentru stralucire. 

Sursa: ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu