Divisima

vineri, 7 februarie 2014

Tunsori femei 2014: Coafuri pentru par scurt, mediu si lung care se poarta in 2014

Daca tunsorile pe par scurt mizeaza mai mult pe intensitatea culorii, tunsorile pentru par mediu sau lung trebuie sa aiba bucle sau sa cuprinda si breton, in ceea ce priveste tendintele in hairstyle pentru anul 2014

TUNSORI 2014 – PAR SCURT

1. Tunsoare pixie, pe blond patinat, cu breton des pe o parte, à la Anne Hathaway

De cand si-a taiat superba si lunga podoaba capilara in filmul de Oscar “Les Miserable”, actrita Anne Hathaway a optat pentru tunsori pixie, mizand mai mult pe culorile intense, care ies puternic in evidenta, decat pe linia tunsorii sau pe accesorie de par. Ea a dat tonul, in materie de hairstyling pe anul 2014, tunsorilor pixie intense cromatic. Ce-i drept, femeile care opteaza pentru un astfel de look ar trebui sa ceara sfatul unui hairstylist, caci o astfel de tunsoare nu se potriveste perfect tuturor.
 

2. Bob romantic, in valuri, à la Carey Mulligan

De cand pana cand tunsoarea bob inseamna “disciplina” totala, cu firele de par aranjate aliniat? Actrita Carey Mulliga, devenita celebra dupa rolul jucat in filmul “Great Gatsby”, ne arata ca bobul poate fi purtat si altfel! Daca iti vine bine parul tuns pana dupa urechi, atunci opteaza pentru un bob in valuri, romantic, boem.
 

3. Bob alungit, rosiatic in valuri, à la Scarlett Johansson

Tunsoarea bob alungit, roscat pur, purtata de actrita Scarlett Johansson a intors numeroase capete. Si pe buna dreptate! Fiind tot o tunsoare pentru par scurt, ea a mizat tot pe intensitatea culorii, in timp ce buclele lejere ofera volum si un aer usor romantic, feminin.
 

TUNSORI 2014 – PAR MEDIU

1. Tunsoare pe linie dreapta, cu breton in degrade, à la Emma Stone

Parul de culoare blond cald, de lungime medie, al actritei Emma Stone este valorificat cu ajutorul bretonului des. Insa adevaratul sarm al tunsorii este dat de degradeul cromatic: mai inchis la radacine si mai deschis pe lungimea parului. Acest look nu se obtine, insa usor, caci – desi ofera un aspect neglijent de par nevopsit – acel degrade cromatic poate fi obtinut doar de o mana de profesionist.
 

2. Bucle grele, à la Miranda Kerr

Modelul australian Miranda Kerr, renumita ca “ingeras” la brandul de lenjerie intima Victoria’s Secret a relansat trendul buclelor grele. Acestea se mentin cel mai bine pe par de lungime medie. Secretul acestei coafuri consta insa in sanatatea podoabei capilare. Pe un par fragil, cu varfurile despicate si deshidratat nu poti obtine bucle perfecte, largi, care sa cada greu. Asadar, acest look este destinat femeilor care au un par sanatos.
 

3. Bucle largi la varfuri, in rosu inflacarat, à la Rachel McAdams

Actrita Rachel McAdams a devenit cunoscuta pentru rolul jucat in filmul de dragoste “The Notebook”. Abia recent a inceput sa atraga privirile si prin stilul ei. Coafura si, mai ales, culoarea parului au fost factorii care au adus-o in centrul atentie. Desi tunsoarea este relativ simpla, par mediu tuns in scari, cu carare pe mijloc, culoarea aleasa a fost cea care a scos-o in evidenta, dand trendul pentru 2014 in materie de alegeri cromatice pentru podoaba capilara.
 

TUNSORI 2014 – PAR LUNG

1. Tunsoare pe linie dreapta, pe blond cenusiu, à la Kim Kardashian
Starul de televiziune din SUA, Kim Kardashian, nu are nevoie de mari schimbari in materie de look pentru a iesi in evidenta. Totusi, culoarea blond cenusiu pe parul lung, tuns in linie relativ dreapta, i-a adus lui Kim apreciere si in randul hairstylistilor. Ea a reusit sa readuca in trend culoarea blond cenusiu, uitata de cativa ani.
 

2. Par ondulat de festival, à la Vanessa Hudgens

Stilul hippie se poarta si in 2014! O dovedeste Vanessa Hudgens, cantareata si actrita, care a abordat un look boem, rebel, dar si foarte feminin si senzual. Buclele bine facute pe parul ei lung ofera un look natural pentru care doar femeile care au incercat sa-si faca bucle stiu cat de mult se munceste, de fapt, pentru a-l obtine. Dar acest look al Vanessei Hudgens a pornit din 2013 si a deschis calea spre 2014, fiind una dintre coafurile pe par lung care se incadreaza in trendurile in hairstyling din noul an.
 
3. Coada de cal rasucita, à la Selena Gomez

Coada de cal a cantaretei Selena Gomez pare sa sfideze gravitatia, dar faptul ca este rasucita suvita cu suvita, din crestet pana la ceafa, ii ofera totusi stabilitate, dar si un look avangardist, dar si usor nordic.
 

Sursa: lyla.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu